DSC 0313 Detailpagina linear

activiteiten

Cultuur In Bedrijf Limburg brengt vanuit heel Limburg partners, kennis, ervaring en creativiteit samen tijdens evenementen, kennissessies, debatten en versnellingstafels. In de ontmoetingen gaat het over onderwerpen die relevant zijn voor alle ondernemers en organisaties

CIFL 12

Evenementen, kennissessies en ontmoetingen

Samen met partners uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de culturele en creatieve sector organiseert Cultuur In Bedrijf Limburg regelmatig kennissessies en evenementen. Tijdens deze ontmoetingen worden telkens nieuwe, actuele vraagstukken voor het voetlicht gepracht.

Bekijk agenda

Talkshow

Talkshows

De primeur van de online talkshows lag tijdens de eerste lockdown in 2020. Joery Wilbers en Nicolle van Lith brachten op het moment waarop het hele culturele leven stil viel professionals uit de culturele sector, het bedrijfsleven, onderwijs en wethouders en gedeputeerde bij elkaar om te praten over de crisis in de culturele sector als gevolg van Covid-19. Vanuit de ECI cultuurfabriek en Theaterhotel de Oranjerie in Roermond zijn zes TALKshows uitgezonden; deze kun je hier terugkijken.

Bekijk agenda

DSC 0270

Workshops en Mini-Talks

In samenwerking met verschillende partners uit het regionale en landelijke culturele netwerk, zoals Cultuur+Ondernemen, de Kunstenbond en Platform ACCT, organiseert Cultuur in Bedrijf Limburg workshops over nieuwe ontwikkelingen. Denk aan fair practice en de code Cultural Governance en trajecten rondom zakelijk leiderschap in de culturele sector. Ook organiseren we in petit comit├ęs mini-talks over prangende vragen in de sector.

Bekijk agenda