Meld je nu aan!

CULTUUR 2021

De netwerk mogelijkheid tussen cultuur, bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Woensdag 20 oktober van 18.30-20.30 uur in De Domijnen Sittard.

Programma Na de opening van CULTUUR2021 door Andries Houtakkers Wethouder Cultuur Sittard-Geleen is er volop gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Er is kennisuitwisseling mogelijk met Zuyd Hogeschool, Lectoraat innovatief ondernemen en met Chillabs, Chemelot Innovation and Learning Labs. Natuurlijk zijn er ook bijzondere optredens. Het Laagland & Toneelgroep Maastricht tonen een preview van hun nieuwe jongerenproductie Pussy en is er muziek van Stan Smeets op voordracht van Pop in Limburg.

Welke mooie verbindingen kunnen we leggen tussen cultuur en het bedrijfsleven, hoe kan creatieve denkkracht bijdragen aan ondernemerschap en innovatie en hoe versterken we samen het vestigingsklimaat in Limburg?

Na het succes van de eerste netwerkborrel van Cultuur In bedrijf Limburg van begin 2020 organiseren we nu het weer kan en mag een brede netwerkmogelijkheid voor de culturele sector, overheden, onderwijs, fondsen en het bedrijfsleven in Limburg.